Campus Athena

Sicilia

logo-campus-athena

Campus Athena je bil ustanovljen leta 2011 in od takrat ponuja visokokakovostne tečaje italijanskega jezika in kulture za tuje govorce.
Šola se nahaja v zgodovinski točki v osrčju Catanie, med njenimi slikovitimi in baročnimi zgradbami ter pisanimi uličicami, polnimi življenja in šarma, nekaj korakov od Jonskega morja.

Če iščete tečaje italijanskega jezika na Siciliji, vam bomo pokazali, kako enostavno se je naučiti italijanščine. Ponudili vam bomo podrobnejši pogled na fascinanten svet, ki se vrti okoli Italije, njene zgodovine in dediščine, njene umetnosti in okusne kuhinje.

Ponujamo vam široko paleto komunikacijskih izkušenj. Imate možnost izbire rednih tečajev, namenjenih tistim, ki iščejo popolno mešanico italijanskega jezika in kulture, ali intenzivnih tečajev za poglobljeno analizo italijanskih komunikacijskih modelov. Za tiste, ki potrebujejo uvod v italijanski jezik, so na voljo tudi kratki tečaji.

Catanie: bare, pube in glasbo v mestu, ki nikoli ne spi!

Sedež tečaja

Šola se nahaja v prestižnem stanovanju iz obdobja, na ulici Via Spadaccini 16 v zgodovinskem središču Catanie (v bližini znamenitega Piazza Teatro Massimo).

Izvenšolske storitve

Paket dobrodošlice in študentska izkaznica s številnimi ugodnostmi. Jezikovni dogodki in dejavnosti skozi vse leto. Multimedijska knjižnica, brezplačna izmenjava pogovorov

Učitelji in metoda

Domači govorci, usposobljeni in izkušeni pri poučevanju italijanščine tujcem. Dinamične lekcije v neformalnem slogu, v majhnih skupinah in s prilagojeno pozornostjo

Potrdilo o znanju italijanskega jezika.

Tisti, ki študirajo italijanščino v Trapaniju, lahko pridobijo certifikat CELI (Certifikat o znanju italijanskega jezika) na Scuola Virgilio, ki je izpitni center, pooblaščen s strani Univerze za tujce v Perugii.

Izberite svoj tečaj

Tečaji italijanščine + nastanitev

Že od

€1300

3 tedne

Že od

€910

2 Tedna

Že od

€1600

4 tedne

Obrazec za rezervacijo in Način Plačila

Inserisci il tuo indirizzo email, così possiamo tenerti aggiornato.
Valore selezionato: 0
Valore selezionato: 0
In caso di gruppo indicare nel contenuto del messaggio: nome e cognome di ciascun partecipante.

Za uspešno prijavo na tečaj potrebujete izpolnjen vpisni list in tečaj plačan po ponudbi, ki jo prejmete.

Plačilo se lahko opravi z bančnim nakazilom, kreditno kartico ali PayPal. Plačilo mora biti izvedeno pred začetkom tečaja. Brez predhodnega plačila bosta vpis in rezervacija odpovedana.

MojMaestro s.p.
Brilejeva ul, 1000 Ljubljana
Bank: Delavska hranilnica
Bank account number: SI56 6100 0001 1720 566
SWIFT / BIC: HDELSI22
Paypal

Naši poslovni partnerji

Unida
TP Ljubljana