Poslujte v Italiji

Slovensko odličnost izvažamo v Italijo

Zakaj poslovati v Italiji?

»Italija ni le moda, avtomobili in prehrana«. Je tudi evropski leader v IKT sektorju, je 6. največji farmacevtski trg na svetu, 4. svetovna turistična destinacija, 4. svetovni proizvajalec obdelovalnih strojev. tretje gospodarstvo v Evropi in osmo na svetu

Čeprav je Italija tudi samozadostna država (ali skoraj) v večini industrijskih sektorjev, Italija in Italijani verjamejo in vlagajo v globalizacijo, raziskave in proaktivno konkurenco med visokokakovostnimi izdelki in storitvami, tudi če so proizvedeni v tujini. Konkurenca, ki jo razumemo kot inovativnost in prispeva k dvigu konkurenčnosti in kakovosti izdelka ter posledično kakovosti življenja. Ker v Italiji “izstopa odličnost”

Italija je dežela poslovnih priložnosti. 

Načini vstopa na italijanski trg

Ste lastnik podjetja ali pa se ukvarjate s poslovanjem in iščete priložnosti za razvoj vašega poslovanja v Italiji?

Bi radi postali partner jezikovne šole MojMaestro in si tako zagotovili strokovno podporo pri vzpostavitvi in razvoju poslovanja v Italiji?

Poslovni zavod MojMaestro je specializiran za razvoj industrijskih odnosov med Slovenijo in Italijo, saj od leta 2008 podpira slovenska in tuja podjetja pri oblikovanju poslovnega modela in ‘ad hoc’ prodajnih strategij, ki jih vodijo strokovnjaki maternega jezika in agenti, specializirani za upravljanje industrijskih odnosov z italijanskim trgom.

Preberite več o naših programih in nam pišite, skupaj bomo ustvarili strateški načrt za uspeh vašega podjetja v Italiji.

Izberite svoj razvojni model italijanskega trga

Poslovni tečaj in delavnice

Poslovni tečaji italijanščine, delavnice NLP pri prodaji v Italiji ter delavnice tehnologija za vodilne blagovne znamke

Tečaji poslovne italijanščine, delavnice nevrolingvističnega programiranja ‘NLP pri prodaij ter delavnice pogonske tehnologija za vodilne blagovne znamke, ki vam bodo omogočile, da se naučite tehnike poslovnega pogajanja in komunikacije v Italiji.

Namenjen vsem slovenskim in tujim podjetjem, ki nameravajo vlagati v svoje zaposlene in prodajne agente v podjetju ter želijo izboljšati komunikacijo z obstoječimi kupci.

Prodajni zastopniki za Italijo

Razvoj italijanskega trga s pomočjo profesionalnih italijanskih prodajnih agentov

Za hitro povečanje obsega poslovanja v Italiji se je treba zanesti na strokovnjaka (materni jezik), ki pozna komercialno kulturo, modele in prodajne strategije.

Trgovski zastopniki oz. ‘agenti di commercio’ predstavljajo eno najpomembnejših poklicnih kategorij v Italiji med MSP, saj se z njihovih posredovanjem ustvari 70% nacionalnega BDP. Agent pomaga pri vzpostavljanju poslovnih stikov in iskanju novih kupcev za podjetja, s katerimi ima podpisano pogodbo.

Zakaj izbrati MojMaestro kot komercialnega partnerja za Italijo

Pristojnost

Specializirani strokovnjaki z odličnim znanjem italijanskega jezika in poslovne kulture

Izkušnje

Poznavanje modalitet dostopa do mreže gospodarskih združenj in javne uprave

Kakovost

Podpora pri vodenju katere koli poslovne prakse od odprtja podjetja v Italiji do prevajanja dokumentov ...

Prilagodljivost

Izkušnje v vseh fazah komercialnih projektov od raziskovanja strank do sklepanja pogodb

Naši poslovni partnerji

Unida
TP Ljubljana