Učenje ruskega jezika je lahko za vas ne le zanimiva, temveč tudi zelo koristna izkušnja. Kar nekaj razlogov je, ki vas bodo prepričali, da se odločite za vpis na tečaj ruščine.

  • Ruski trg je velik

Ruski trg je velik in se hitro razvija, rusi pa so zelo zainteresirani za poslovanje s tujim trgom. Z znanjem ruščine si boste pridobili njihovo naklonjenost, in si pridobili prednost pri sodelovanju z ruskim trgom.

  • Prednsot pri iskanju zaposlitve

Mnoga podjetja se zavedajo, da je znanje tujih jezikov pomemno, in z znanjem ruščine si boste pridobili prednost pred ostalimi iskalci zaposlitve pri vseh podjetjih, ki vedo, da je poslovanje z Rusijo za njih lahko koristno.

  • Rusščina je najbolj govorjen slovanski jezik

Poleg tega , da je ruščina materni jezik več kot 160 milijonov ljudi, ga govori več kot 270 milijonov ljudi. To pa je precej možnosti za nova poznansta  ter vadbo ruskega jezika

  • Ruka književnost

Puškin, Tolstoj ter Dostojevski so le nekateri književniki o katerih smo se učili v  šoli in prebirali njihova dela. O tako velikih ljudeh je vredno vsaj poskusiti prebrati kakšen stavek o njih v njihovem jeziku. Morda pavvam uspe kdaj prebrati knjigo Vojna in mir v originalu.

Nauči se ruščine z naravnim govorcem

PROGRAMI

 VPISNI LIST

UVRSTITVENI TEST

 KONTAKT

Jezikovni tečaji od jezikovne šole MojMaestro so usklajeni z Evropskimi jezikovnimi okvirji in Evropsko Priporočilno Lestvico jezikovnih nivojev.

Kratek povzetek lestvice:

A1 - Naredili ste prvi korak in spregovorili v tujem jeziku.
A2 - Sposobni ste sporazumevanja v enostavnih vsakodnevnih situacijah.
B1 - Samostojno se izražate v vsakodnevnih situacijah.
B2 - Dosegli ste višjo raven sporazumevanja, vaše znanje je dobro.
C1 - Odlično obvladate jezik.
C2 - Dosegli ste najvišjo evropsko raven in se približali nivoju znanja naravnih govorcev.

Oglejte si popolno Evropsko priporočilno lestvico in ocenite svojo stopnjo znanja.

Pridružite se naši skupini MojMaestro na Facebooku!

Vpisni list