Poznavanje španskega jezika vam bo odprlo številne nove priložnosti tako na osebnem kot poslovnem področju. Komunicirali boste lahko z več kot milijon osebami, brez težav potovali po mnogih špansko govorečih deželah, izboljšali svoj življenjepis in si občutno razširili možnosti zaposlitve. Učenje španščine je smotrna odločitev:

  1. Ker je to drugi najbolj govorjeni jezik na svetu

Španščina je uradni jezik v 21 državah, ki se nahajajo na obeh straneh Atlantskega oceana. V Španiji, v državah južne Amerike in tudi ponekod v ZDA. Po zadnjih ocenah naj bi bila španščina materni jezik 320-400 milijonom ljudi. Znati špansko pomeni imeti možnost komunicirati s skoraj ¼ celotne svetovne populacije.

  1. Ker se vedno bolj uveljavlja v gospodarskem svetu

Znanje španskega jezika prinaša vedno več točk. Predvsem na področju turizma in v storitveni industriji. Španščina je tudi uradno priznan jezik mnogih evropskih in svetovnih organizacij, kot sta Evropska unija ali Združeni narodi.

  1. Ker je priljubljena turistična destinacija

Španija je ena najbolj obiskanih turističnih destinacij, tudi s strani slovenskih turistov. Gotovo ste že obiskali ali pa še nameravate obiskati Barcelono, Madrid, Andaluzijo in druge kraje po Španiji. Če govorite špansko, bodo ta potovanja še bolj doživeta in polna zanimivih informacij s strani gostoljubnih Špancev.

  1. Ker je jezik kulture

Ste vedeli, da je Cervantesov Don Kihot iz Manče največkrat prevedeno knjižno delo, takoj za Biblijo? In da je do sedaj najdražje prodana slika Picassova mojstrovina? Španski mojstri umetnosti in arhitekture puščajo sledi povsod po svetu. Če znate špansko, boste to bogato kulturo še bolje doživeli in razumeli.

  1. Ker lahko pomeni prednost pri študiju in zaposlitvi

Zelo veliko slovenskih študentov se preko Erasmusa odloči za opravljanje dela študija prav v Španiji. Če ste eden izmed teh, je učenje španščine vsekakor dobra naložba. Po uspešno opravljenem študiju pa znanje španskega jezika pomeni prednost pri iskanju zaposlitve ter vam omogoča iskanje zaposlitve tudi v špansko govorečih državah, teh pa kot smo omenili ni malo.

tečaj spanščine

Nauči se Spanščine z naravnim govorcem.

PROGRAMI

 VPISNI LIST

UVRSTITVENI TEST

 KONTAKT

 Jezikovni tečaji so usklajeni z Evropskimi jezikovnimi okvirji in Evropsko Priporočilno Lestvico jezikovnih nivojev.

Kratek povzetek lestvice:

A1 - Naredili ste prvi korak in spregovorili v tujem jeziku.
A2 - Sposobni ste sporazumevanja v enostavnih vsakodnevnih situacijah.
B1 - Samostojno se izražate v vsakodnevnih situacijah.
B2 - Dosegli ste višjo raven sporazumevanja, vaše znanje je dobro.
C1 - Odlično obvladate jezik.
C2 - Dosegli ste najvišjo evropsko raven in se približali nivoju znanja naravnih govorcev.

Oglejte si popolno Evropsko priporočilno lestvico in ocenite svojo stopnjo znanja.

Pridružite se naši skupini MojMaestro na Facebooku!

Vpisni list