Znanje tujih jezikov je zagotovo vrlina, ki odpira marsikatera vrata. Samozavestno kramljanje z lastnikom hotela ali prodajalci na tržnici, iskanje bližnjic do priljubljene znamenitosti, hkrati pa lahko bolj pogumno navežeš stike s tujci tako v novi deželi kot doma. Sedaj imaš priložnost združiti prijetno s koristnim. Zakaj ne bi na svojem priljubljenem oddihu opravii tudi jezikovni tečaj in tako poskrbei, da tvoji možgančki tudi na počitnicah nabirajo nova znanja in ostanejo v kondiciji?

Prednost učenja tujega jezika v tujini je, da si z učenim jezikom v stiku ves čas, poleg tega pa lahko skleneeš nova prijateljstva iz celega sveta. Jezikovna šola MojMaestro omogoča prav to.

MojMaestro v sodelovanju z Univerzo za tujce podarja sledeče nagrade:

3x spletni tečaj italijanščine: 2 v tandemu in 1 v skupini

1x tečaj italijanščine v Italiji

Kako lahko pridobim brezplačni tečaj?

Pridruži se naši skupini MojMaestro na Facebooku (če si že naš član, super!) in deli našo FB objavo o brezplačnem tečaju na svojem Facebook zidu

"in"

Priporoci našo spletno stran vsaj 5 prijateljem.

Z nagradno igro pričnemo 17.07.2017, v njej pa lahko sedujete do 31.8.2017! Ime in priimek nagrajenca bomo objavili v ponedeljek 04.09.2017 na naši facebook strani, izžrebana oseba pa nas mora kontaktirati najkasneje 07.09.2017, da lahko koristi nagrado.

Združite zabavno s koristnim in se odpravite na poletni tečaj tujega jezika. Preberite več o tečajih v tujini.

Srečno!

KALABRIJA, NAJLEPŠI KILOMETRI ITALIJE

Naučite se italijansko in spoznajte čudovito Kalabrijo

***

Združite koristno z zabavnim. Udeležite se tečaja italijanščine MojMaestro na priznani Univerzi za tujce v mestu Reggio Kalabrije, kjer vas bodo učili izkušeni predavatelji (izvorni govorci).

Med vikendi pa si vzemite čas za spoznavanje skrivnostne in gostoljubne Kalabrije na toplem jugu Italije. Tečaj italijanščine poteka od ponedeljka do petka od 9.oo do 12.40.

Popoldnevi so prosti za samostojno raziskovanje mesta Reggio Kalabrija, njegovih plaž in okoliških mestec.

Namestitev v sobah Bed&Breakfasta v bližini Univerze za tujce, ki se nahaja v centru mesta, le nekaj minut peš od morja. 

Med vikendi lahko odkrivate lepote Kalabrije in njeno okusno kuhinjo . Navdušili vas bodo njena zgodovina, prijazni ljudje, izjemni razgledi, prostrane plaže in turkizno morje.

 Tečaj italijanščine v Sloveniji ali preko spleta z naravnim govorcem referent Univerza Dante Alighieri RC