Piccola Universita' Italiana

Tropea

Piccola Universita' Italiana

Piccola Università Italiana je šola italijanskega jezika in kulture s skoraj 30-letnimi izkušnjami pri poučevanju italijanščine tujcem. Vse tečaje italijanščine poučujejo specializirani in kompetentni učitelji maternega jezika.
Pouk je koncentrat priprave, veselja in produktivnosti; odprti so za vse jezikovne ravni, od začetne do nadaljevalne, tečaj pa je možen začeti vsak ponedeljek v letu.
Poleg poučevanja jezika doživljamo Italijo v vseh njenih vidikih in njenih čudovitih kontrastih, ki jih uokvirja pristno, pristno in profesionalno vzdušje.

Mala italijanska univerza, ki se nahaja na dveh čudovitih lokacijah ob morju, ponuja tudi priložnost, da uživate v italijanski dolce vita in se zaljubite v dve čudoviti mesti, ki jo gostita:

TROPEA, v osrčju južne Italije

Očarljivo srednjeveško mesto in biser Sredozemlja.
Čarobno mesto, ki očara svoje obiskovalce s čistostjo voda svojega “karibskega morja”, s toplim vzdušjem in prisrčno dobrodošlico prebivalcev.

Kalabrija vas bo navdušila tudi s svojim geografskim in naravnim bogastvom ter slastnimi kulinaričnimi dobrotami.Skratka … ne glede na to, ali se odločite za študijske počitnice v Trstu ali pa imate raje Tropeo, vas bo v obeh primerih razveselila lepota obeh mest in usposobljenost pedagoškega tima!Šole so tudi certifikacijski centri za izpite na univerzah za tujce v Sieni in Perugii.V teh sodobnih in medsebojno povezanih časih lahko s ponosom dodamo še tretje mesto: VAŠ DOM!
Zahvaljujoč našim visoko usposobljenim učiteljem in izkušnjam na področju učenja na daljavo je dobra internetna povezava dovolj, da italijanski jezik in kulturo prinesete neposredno v vaš dom! Vsi tečaji, od stimulativnih individualnih ur do dinamičnih skupinskih tečajev.

Sedež tečaja

Šola italijanskega jezika v Tropei, ki se nahaja v zgodovinskem središču, ponuja: 11 razredov z multimedijsko opremo; recepcija in sekretariat; knjižnica; brezplačen brezžični internet; klimatska naprava / ogrevanje; kino soba.

Izvenšolske storitve

Tedenski kulturni program v Tropei je bogat in raznolik: večeri, posvečeni italijanski kinematografiji, zasebni koncerti klasične glasbe, izleti z ladjo, naravoslovni obiski in še veliko več!

Učitelji in metoda

Pristop Little Italian University je komunikacijskega tipa, osredotočen na razvoj 4 jezikovnih veščin. Metoda je neposredna in vključuje izključno uporabo italijanskega jezika.

Potrdilo o znanju italijanskega jezika.

Piccola Università Italiana je pooblaščeni izpitni center za izpit CELI Univerze za tujce v Perugii in nudi pripravljalne tečaje za vse stopnje CEFR.

Izberite svoj tečaj

Tečaji italijanščine + nastanitev

Že od

€1325

3 tedne

Že od

€980

2 Tedna

Že od

€1620

4 tedne

Obrazec za rezervacijo in Način Plačila

Inserisci il tuo indirizzo email, così possiamo tenerti aggiornato.
Valore selezionato: 0
Valore selezionato: 0
In caso di gruppo indicare nel contenuto del messaggio: nome e cognome di ciascun partecipante.

Za uspešno prijavo na tečaj potrebujete izpolnjen vpisni list in tečaj plačan po ponudbi, ki jo prejmete.

Plačilo se lahko opravi z bančnim nakazilom, kreditno kartico ali PayPal. Plačilo mora biti izvedeno pred začetkom tečaja. Brez predhodnega plačila bosta vpis in rezervacija odpovedana.

MojMaestro s.p.
Brilejeva ul, 1000 Ljubljana
Bank: Delavska hranilnica
Bank account number: SI56 6100 0001 1720 566
SWIFT / BIC: HDELSI22
Paypal

Naši poslovni partnerji

Unida
TP Ljubljana