Porta d’Oriente

Če ne iščete le tečaja italijanskega jezika, temveč tudi mešanico zgodovine, kulture in počitnic na plaži, ste dobrodošli!

Tukaj je mogoče združiti svoj program italijanskega jezika s počitnicami v čarobnem vzdušju in kulturi južne Italije ter počitnicami v enem najbolj kristalnih morij apulijske obale.

Šola ponuja tečaje italijanskega potapljanja za odrasle v Otrantu v Puglii, majhnem mestecu ob morju, velikega zgodovinskega in umetniškega pomena (Unescovo mesto in na seznamu najlepših vasi v Italiji) in obkroženo s čudovitimi plažami.
Učenje italijanščine v Italiji, v mestu človeškega merila, ima številne prednosti.

Tukaj imajo ljudje čas, da se ustavijo in spregovorijo z vami (v italijanščini!) in so več kot radodarni z njihovo pomočjo in navdušenjem.
Angleščine skorajda ne govorijo lokalno, zato imajo naši študenti nerazredčeno osupljivo oder, na katerem lahko vadijo svoje novo odkrite italijanske veščine!

Je majhna in prijazna šola z izkušenimi in usposobljenimi učitelji.
Je majhna, intimna ustanova z veliko željo, da bi navdihnila učenje v sproščenem, a profesionalnem okolju. Individualna pozornost je vedno zagotovljena.

Sedež tečaja

Naša italijanska šola za tujce je dobila ime po mestu, kjer ima sedež: Otranto. Nahaja se v neposredni bližini zgodovinskega centra, 200 metrov od plaže.

Izvenšolske storitve

Paket dobrodošlice in študentska izkaznica s številnimi ugodnostmi. Jezikovni dogodki in dejavnosti skozi vse leto. Multimedijska knjižnica, brezplačna izmenjava pogovorov

Učitelji in metoda

Domači govorci, usposobljeni in izkušeni pri poučevanju italijanščine tujcem. Dinamične lekcije v neformalnem slogu, v majhnih skupinah in s prilagojeno pozornostjo

Potrdilo o znanju italijanskega jezika.

Tisti, ki študirajo italijanščino v Trapaniju, lahko pridobijo certifikat CELI (Certifikat o znanju italijanskega jezika) na Scuola Virgilio, ki je izpitni center, pooblaščen s strani Univerze za tujce v Perugii.

Izberite svoj tečaj

Tečaji italijanščine + nastanitev

€2140

3 tedne

€1140

2 Tedna

€1670

4 tedne

Obrazec za rezervacijo in Način Plačila

Inserisci il tuo indirizzo email, così possiamo tenerti aggiornato.
Valore selezionato: 0
Valore selezionato: 0
In caso di gruppo indicare nel contenuto del messaggio: nome e cognome di ciascun partecipante.

Za uspešno prijavo na tečaj potrebujete izpolnjen vpisni list in tečaj plačan po ponudbi, ki jo prejmete.

Plačilo se lahko opravi z bančnim nakazilom, kreditno kartico ali PayPal. Plačilo mora biti izvedeno pred začetkom tečaja. Brez predhodnega plačila bosta vpis in rezervacija odpovedana.

MojMaestro s.p.
Brilejeva ul, 1000 Ljubljana
Bank: Delavska hranilnica
Bank account number: SI56 6100 0001 1720 566
SWIFT / BIC: HDELSI22
Paypal

Naši poslovni partnerji

Unida
TP Ljubljana