Scuola Virgilio

Scuola Virgilio

Od leta 2006 je Scuola Virgilio prva in edina šola italijanskega jezika za tujce v Trapaniju, glavnem mestnem središču zahodno od Palerma, a hkrati tudi pristnem mestu v človeškem merilu in osrednji točki za počitnice na zahodni Siciliji.

Skozi vse leto ponuja zasebne splošne ali specialistične tečaje italijanščine tudi doma z učiteljem; intenzivni tedni za zaključene skupine in šolske skupine; pouk italijanščine na daljavo; priprava na izpite znanja italijanskega jezika CELI (vključno z B1 za državljanstvo), pri čemer je Scuola Virgilio edini izpitni center v provinci Trapani.

V dolgem sicilijanskem poletju od aprila do oktobra so intenzivni tečaji italijanskega jezika in kulture ob morju, ki jih izvaja Scuola Virgilio, središče študijskega bivanja v južni Italiji. Je poglobljena izkušnja za mlade, odrasle in starejše., ki vključuje intenziven študij italijanskih in drugih dejavnosti, kot so tečaji italijanskega in sicilijanskega kuhanja, obiski in izleti.

V kombinaciji s skupinskimi in individualnimi tečaji italijanščine ali celo ločeno so na voljo posebni italijanski programi, ki združujejo študij italijanskega jezika z drugimi aktivnimi turističnimi dejavnostmi.

Sedež tečaja

Elegantna stavba iz zgodnjega 19. stoletja med zgodovinskim središčem in novim mestom s štirimi prostornimi in svetlimi učilnicami. V bližini prometnih središč, plaž in parkirišč

Izvenšolske storitve

Paket dobrodošlice in študentska izkaznica s številnimi ugodnostmi. Jezikovni dogodki in dejavnosti skozi vse leto. Multimedijska knjižnica, brezplačna izmenjava pogovorov

Učitelji in metoda

Domači govorci, usposobljeni in izkušeni pri poučevanju italijanščine tujcem. Dinamične lekcije v neformalnem slogu, v majhnih skupinah in s prilagojeno pozornostjo

Potrdilo o znanju italijanskega jezika.

Tisti, ki študirajo italijanščino v Trapaniju, lahko pridobijo certifikat CELI (Certifikat o znanju italijanskega jezika) na Scuola Virgilio, ki je izpitni center, pooblaščen s strani Univerze za tujce v Perugii.

Izberite svoj tečaj

Tečaji italijanščine + nastanitev

€1150

3 tedne

€800

2 Tedna

€1450

4 tedne

Obrazec za rezervacijo in Način Plačila

Inserisci il tuo indirizzo email, così possiamo tenerti aggiornato.
Valore selezionato: 0
Valore selezionato: 0
In caso di gruppo indicare nel contenuto del messaggio: nome e cognome di ciascun partecipante.

Za uspešno prijavo na tečaj potrebujete izpolnjen vpisni list in tečaj plačan po ponudbi, ki jo prejmete.

Plačilo se lahko opravi z bančnim nakazilom, kreditno kartico ali PayPal. Plačilo mora biti izvedeno pred začetkom tečaja. Brez predhodnega plačila bosta vpis in rezervacija odpovedana.

MojMaestro s.p.
Brilejeva ul, 1000 Ljubljana
Bank: Delavska hranilnica
Bank account number: SI56 6100 0001 1720 566
SWIFT / BIC: HDELSI22
Paypal

Naši poslovni partnerji

Unida
TP Ljubljana