Redni tečaj

Odločite se lahko za individualni tečaj, tečaj v paru ali v skupini. Moj Maestro združuje kakovost, zanimive tečaje in ugodne cene.

Tečaj + Knjiga

Poslovni tečaj

Priporočljivo za vsa podjetja ki so poslovno zavezani poslovanju z Italijo. MojMaestro izvaja poslovne tečaje, seminarje in delavnice po meri.

Tečaj + Knjiga

Tečaj online

Jezikovni tečaji vključujejo spletne jezikovne tečaje s strokovnim učiteljem maternega jezika, učbenik, multimedijska učna gradiva.

Tečaj + Knjiga

tečaj v italiji

Tečaj v Italiji

MojMaestro organizira v sodelovanju s priznanimi italijanskimi univerzami in inštituti tečaj v Italiji, nudi udobno in ugodno nastanitev ter storitve

Tečaj + Nastanitev

CERTIFIKAT

Certifikat, ki ga izda jezikovno središče MojMaestro je veljaven v Sloveniji in v tujini. Za prejem certifikata je udeležba na tečaju obvezna. Da bi naredili zaključni izpit in prejeli potrdilo o udeležbi, se zahteva prisotnost na vsaj 80% vseh ur, ki jih tečaj vključuje.Na zahtevo vam bomo izdali tudi – za tiste, ki so se redno udeleževali pouka – izjava o frekvenci, ki bo določil udeležili ure in raven. Cena za certifikat, dokumente in kopije, ki jih MojMaestro inštitutu izdaja je 15 € vsak (razen stroškov dostave)

Raffaele

Direktor

Elena

evropski projekti

Matteo

NLP pri prodaji

Vpisni list in nacin plačila

Za uspešno prijavo na tečaj potrebujete izpolnjen vpisni list in tečaj plačan po ponudbi, ki jo prejmete.

Plačilo se lahko opravi z bančnim nakazilom, kreditno kartico ali PayPal. Plačilo mora biti izvedeno pred začetkom tečaja. Brez predhodnega plačila bosta vpis in rezervacija odpovedana.

MojMaestro s.p.
Brilejeva ul, 1000 Ljubljana
Bank: Delavska hranilnica
Bank account number: SI56 6100 0001 1720 566
SWIFT / BIC: HDELSI22
Paypal

Naši poslovni partnerji

Unida
TP Ljubljana