Potujte v Italiji in se učite z nami!

Glavna in najpomembnejša prednost učenja italijanskega jezika v Italiji je, da je italijanski jezik tam jezik okolja, kar pomeni, da ga vseskozi govorijo vsi okoli vas. Tako vam zven jezika, njegove posebnosti, skladnja in melodika nezavedno ‘pridejo v uho’. Tehnična in teoretična znanja pridobivate v jezikovni šoli, medtem ko jezikovno spretnost pridobivate med uporabo v praksi skozi cel dan – med druženjem z domačini, v trgovini, ob poslušanje lokalnega radia in televizije. Tako hitreje pridobivate potrebno znanje, da okrepite samozavest in pričnete odločneje in bolj sproščeno komunicirati v tujem jeziku. Še več, učenje v tujini vam poleg znanja samega jezik ponudi tudi nenadomestljiv vpogled v tradicijo, kulturo in običaje države, kjer se tujega jezika učite.

Tečaji italijanščine ob morju

Calabria

Biser Sredozemlja. Milijoni turistov vsako leto obiščejo dežele, o katerih pripoveduje Homer. Kalabrija pristna duša ob morju.

Tečaj in Nastanitev

Sicilia

Presenetljiva dežela z bogato zgodovino in tradicijo, kjer se umetnost in kultura prepletata s čudovitimi naravnimi lepotami.

Tečaj in Nastanitev

Tečaj

Jezikovni tečaji v partnerskih univerzah in šolah MojMaestro poučujejo visoko kvalificirani učitelji strokovno usposobljenih za učenje tujcev. Didaktični pristop, zagotavlja učenje osnovnih jezikovnih sposobnosti: slovnice, branja, komuniciranja ter pisnega izražanja.

Nastanitev

Na centru MojMaestro skušamo svojim tečajnikom, ki se odločijo za jezikovni tečaj v Italiji, zagotoviti tudi ugodno in udobno namestitev čim bližje našim partnerskim jezikovnim šolam.  Za zagotovitev optimalne ravni kakovosti bo mogoče izbirati med naslednjimi vrstami nastanitev: B&B ali hotelom

Prevoz

Pri organizaciji prevoza v Italijo sodelujemo z več turističnimi agencijami v Italiji in Sloveniji, kjer našim tečajnikom poskušajo poiskati čim bolj ugodne lete na izbrane destinacije. Per prenotazioni e/o maggiori informazioni scrivete a info@mojmaestro.si 

Kako poteka organizacija učenja in nastanitev v Italiji?

Jezikovni center MojMaestro vam omogoča učenje tujih jezikov v Italiji v sodelovanju s priznanimi univerzami in jezikovnimi šolami v različnih regij. V sodelovanju z zasebniki in organizacijami svojim tečajnikom zagotavljamo tudi udobno in ugodno namestitev (Bed and Breakfast ali Hotel). 

Tečaji trajajo najmanj 2 tedna. Na koncu tečaja lahko zahtevate izdajo potrdila o udeležbi ali potrdila o opravljeni stopnji. Potrdilo o opravljenem nivoju se lahko izda tistim, ki so opravili zadnji vprašalnik.

Kako se registrirati in koga kontaktirati?

  1. Izberite svojo turistično destinacijo
  2. izpolnite prijavni obrazec, ki ga najdete na strani, in ga pošljite na info@mojmaestro.si .

V fazi registracije in pri dokončanju upravnih postopkov vas bo podprlo osebje zavoda MojMaestro. Po zaključku registracije boste prejeli kontakte oseb, odgovornih za vsako storitev, na katere se lahko obrnete za kakršne koli potrebe, ko ste v Italiji.

Potovalni nasveti

Obvestilo Ministrstva za zunanje zadeve

Darilni Bon

Razveselite svoje najbližje z darilnim bonom za tečaj italijanščine.

Priporočite prijatelja

Priporočite MojMaestro svojim prijateljem.

Obrazec za rezervacijo / Način plačila​

Inserisci il tuo indirizzo email, così possiamo tenerti aggiornato.
Valore selezionato: 0
Valore selezionato: 0
In caso di gruppo indicare nel contenuto del messaggio: nome e cognome di ciascun partecipante.

Za uspešno prijavo na tečaj potrebujete izpolnjen vpisni list in tečaj plačan po ponudbi, ki jo prejmete.

Plačilo se lahko opravi z bančnim nakazilom, kreditno kartico ali PayPal. Plačilo mora biti izvedeno pred začetkom tečaja. Brez predhodnega plačila bosta vpis in rezervacija odpovedana.

 
Paypal

Oglejte si tudi druge tečaje

V kolikor ste poslovno zavezani poslovanju z Italijo je obvladovanje italijanski jeziki ključno za uspeh vašega podjetja.
Učenje tujih jezikov preko spleta vam omogoča, da se jezikovnemu tečaju pridružite od koderkoli. Tako razdalja ni več ovira.

Naši poslovni partnerji​

Unida
TP Ljubljana