Poslovni tečaj italijanščine

Cilj poslovnih tečajev in delavnic italijanskega jezika je udeležencem zagotoviti orodja, ustrezen tehnični jezik, kulturno znanje, jezikovno tekoče znanje, primerno za vse situacije pogajanj ali pogajanj v komercialnih, prodajnih, trženjskih ali nakupovalnih dejavnostih.

Prijavite se za enega od treh poslovnih laboratorijev, ustvarjenih s sodelovanjem certificiranih specializiranih partnerjev

Poslovni tečaj v skupini

Poslovni tečaji v šoli ali preko spleta

Enotni Poslovni tečaji

PRILAGOJENI POSLOVNI TEČAJI ZA POSAMEZNA PODJETJA

Poslovne delavnice

ITALIJANSKE POSLOVNE DELAVNICE O POSEBNIH TEMAH

Italija je tretje gospodarstvo evroobmočja in osmo na svetu z notranjim trgom 60 milijonov ljudi. Razširitev komercialnih ciljev s poudarkom na italijanskem trgu je zagotovo prava izbira, vendar je odstotek uspeha odvisen od priprave kolektiva.

POSLOVNE DELAVNICE

Talking business

Vodi običajne in poslovne tečaje italijanskega jezika. Direktor centra MojMaestro in promotor Univerze Dante Alighieri v RC. Tečaj poteka v italijanščini.
Minimalna raven znanja italijanskega jezika: B1
Raffaele
Direktor

NLP pri prodaji

Strokovni in certificiran učitelj tehnik nevrološkega programiranja za uporabo v prodajnem kontekstu. Delavnice so prilagojene različnim poslovnim potrebam
Minimalna raven znanja italijanskega jezika: B1
Matteo
Maestro

Driving technology for leading brands

Tehnologija v službi poslovanja. Poveča možnosti za uspeh na italijanskem trgu, saj strankam ponuja napredno tehnično in komercialno pomoč. Poslovni uspeh gre skozi načrtovanje
Raffaele
Business coach
CFO asks CEO

What happens if we invest in developing our people in they leaving us?

CEO

What happen if we don't and they stay?
Peter Baeklund

Nacin plačila in Vpisni list

Za uspešno prijavo na tečaj potrebujete izpolnjen vpisni list in tečaj plačan po ponudbi, ki jo prejmete.

Plačilo se lahko opravi z bančnim nakazilom, kreditno kartico ali PayPal. Plačilo mora biti izvedeno pred začetkom tečaja. Brez predhodnega plačila bosta vpis in rezervacija odpovedana.

Paypal

Oglejte si tudi druge tečaje

Učenje tujih jezikov preko spleta vam omogoča, da se jezikovnemu tečaju pridružite od koderkoli. Tako razdalja ni več ovira.
Tečaje italijanskega jezika v Italiji, ki jih organiziramo v sodelovanju z priznanimi italijanskimi univerzami in jezikovnimi šolami.

Naši poslovni partnerji

Unida
TP Ljubljana