Redni tečaji

Nauči se italijanščina pri Raffaeleu Referent Univerze Dante Alighieri (Kalabrija) v Sloveniji ali pri profesionalnem učitelju maternega jezika,  usposobljen za poučevanje v Sloveniji.

Odločite se lahko za individualni tečaj, tečaj v paru, tečaj v skupini in tečaj na spletu. MojMaestro združuje kakovost, zanimive tečaje

V šoli

Preko spleta

Prilagodljivost

Certifikat

Hitri tečaj

Pridobivanje osnovnega besedišča ter razumevanje in uporaba pogosto uporabljanih izrazov (podajanje in spraševanje po osebnih podatkih). Razvoj komunikacijskih tehnik za samostojno komunikacijo v vsakdanjih situacijah. Primerno za vse ravni znanja.

12-urni Tečaj

Splošni Tečaji

Redni tečaji italijanskega jezika so namenjeni tistim, ki se želijo učiti ali napredovati svoje znanje italjanskega jezika, opraviti mednarodne izpite in izboljšati svoje komunikacijske sposobnosti, ali pa se preprosto naučiti najbolj melodičnega jezika na svetu

30-urni Tečaj

Intenzivni Tečaji

Hitro boste izboljšali sposobnost izražanja in razumevanja od začetka tečaja. Pred začetkom boste izvedli test, s katerim boste prilagodili načrt študija glede na vaše potrebe in cilje. Možne intenzivne, individualne in popolnoma personalizirane seje.

48-urni Tečaj

Individualni tečaj ali v paru

Cena tečaja je fleksibilna in prilagodljiva glede na želje naročnika.
Koledar in urnik se lahko spreminjata po dogovoru in razpoložljivost profesorja.
Ure, ki so bile pravočasno odpovedane, se lahko nadomeščajo

Uvrstitveni test

Rešite test in ugotovite, kako dobro poznate italijanski jezik

Darilni bon

Razveselite svoje najbližje in prijatelje z darilnim bonom za tečaj italijanščine.

Priporoči prijatelj

Za vsakega prijavljenega prijatelja boste prejeli 5% popust pri nakupu tečaja.

Vpisni list / Način plačila

Se prvič registrirate? Pridobite 5% popust​

Za uspešno prijavo na tečaj potrebujete izpolnjen vpisni list in tečaj plačan po ponudbi, ki jo prejmete.

Plačilo se lahko opravi z bančnim nakazilom, kreditno kartico ali PayPal. Plačilo mora biti izvedeno pred začetkom tečaja. Brez predhodnega plačila bosta vpis in rezervacija odpovedana.

Paypal

Maestri

Raffaele, je visoko usposobljen Maestro z veliko izkušnjami pri poučevanju italijanščine tujcev. Vodja centra MojMaestro in Evropski promotor več italijanskih univerz in šol
Eliano je visoko usposobljen Maestro z veliko izkušnjami pri poučevanju italijanščine tujcev v Sloveniji. Vodi redne in poslovne tečaje italijanskega jezika in turistične dejavnosti.
Eliano
Maestro
Salvatore je visok usposobljen učiteljc z veliko izkušnjami pri poučevanju italijanščine tujcev. Vodi redne in poslovne tečaje italijanskega jezika in jezikovne delavnice.
Salvatore
Maestro

Oglejte si tudi druge tečaje

V kolikor ste poslovno zavezani poslovanju z Italijo je obvladovanje italijanski jeziki ključno za uspeh vašega podjetja.
Tečaje italijanskega jezika v Italiji, ki jih organiziramo v sodelovanju z priznanimi italijanskimi univerzami in jezikovnimi šolami.

Naši poslovni partnerji

Unida
TP Ljubljana